Προκήρυξη πέντε θέσεων εργασίας από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης Ασύλου

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης Ασύλου (EASO)  προκήρυξε πέντε θέσεις εργασίας για τις οποίες οι σχετικές πληροφορίες δημοσιεύονται στον εξής διαδικτυακό κόμβο: http://easo.europa.eu/about-us/vacancies</p>

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις πέντε θέσεις εργασίας,  εκτός από τη θέση εθνικού εμπειρογνώμονα, πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικώς απευθείας στην ως άνω Ευρωπαϊκή Υπηρεσία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δεδομένου ότι οι υποψηφιότητες για τη θέση εθνικού εμπειρογνώμονα (EASO/2019/SNE/002) διαβιβάζονται μέσω της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ε.Ε., οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα έγγραφα θα πρέπει να υποβληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ε.Ε. Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , το αργότερο μέχρι την 18η Μαρτίου 2019.

Custom HTML

This is a custom html module. That means you can enter whatever content you want.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 6 επισκέπτες και κανένα μέλος